El Patí Hoquei Club Sant Cugat se situa en llocs d'ascens a OK Lliga


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat supera el CP Alcobendas (4-0) i se situa en llocs d'ascens a OK Lliga. Els de Francesc Sucarrats han trencat després del descans un partit que havia estat igualat en el primer període i amb una segona part espectacular en què han marcat Farners per partida doble, Yepes i Gilabert.

Amb un pav 2 ple a vessar, els santcugatencs han fet un pas de gegant passant per sobre d'un rival directe per a l'ascens i al que ja superen a la classificació. En un primer temps igualat i jugat amb molta intensitat per tots dos conjunts, tant locals com visitants han tingut clares ocasions per avançar-se en el marcador, tot i que s'ha arribat al descans amb empat a zero.

En el segon temps, els santcugatencs han encarrilat el partit ràpidament amb dos gols gairebé consecutius de Farners aprofitant dues pèrdues de bola visitants. Són dos gols que han fet molt mal a l'Alcobendas, que vist com els seus jugadors perdien els nervis i es carregaven de faltes. David Yepes ha ampliat l'avantatge i Pau Gilabert ha sentenciat el partit amb el quart gol que donava la victòria a un Patí Hoquei Club Sant Cugat que se situa en llocs d'ascens a OK Lliga.

El jugador del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Xavi Serrallonga, destaca el gran segon temps que han fet els vermell-i-negres.

Xavi Serrallonga

Els dos gols consecutius han estat molt importants i hem sabut mantenir la calma i això ens han donat la victòria i aquest resultat.


La setmana que ve, els santcugatencs visiten la pista del CP Tordera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.