Francesc Marzà (PHCSC): 'Tenim una il·lusió que mai havíem tingut'


  • Comparteix:

Francesc Marzá, president del PHC Sant Cugat

Francesc Marzá, president del PHC Sant Cugat

El president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Francesc Marzá, reconeix en una entrevista a Cugat.cat que l'entitat té una il·lusió que mai abans s'havia tingut per la possibilitat d'ascendir a l'Ok Lliga. Els de Sant Cugat poden pujar aquest mateix dissabte si superen el Vilanova i Sant Feliu i Alcobendas no guanyen. El màxim mandatari del club fa una crida a tot aficionat a l'esport santcugatenc que s'apropi al pav 2 de la Rambla del Celler en un partit que començarà a dos quarts de nou.

ESCOLTA-HO

Repassa les frases més destacades de l'entrevista

'S'està vivint d'una manera molt intensa, amb una mica de nervis per veure què pot passar, però amb molta il·lusió, amb moltes ganes que sigui dissabte, tot i que és complicat que pugem'.

'Els resultats per ascendir són possibles, però és una lliga molt igualada. No hem de descartar el Vilanova, és un equip complicat, el públic haurà d'animar molt'.

'El Barça B tindrà un parell de baixes perquè un dos jugadors marxen a la Final a Quatre de la Lliga Europea'.

'Pujar a casa seria màgic, que la primera vegada fos a casa i davant del públic. Demano no només als seguidors de l'hoquei, sinó de tot l'esport santcugatenc, que s'apropin al pavelló'.

'No hem fet res especial, seguim animant tothom que vagi. És evident que hem de preparar alguna cosa si es puja, però som partidaris de reservar-nos-ho. Si pugem, ja pensarem que farem després'.

'El Suca té una experiència molt extensa, ho ha portat molt bé. També és cert que els nois tenen un any més d'experiència. L'equip està molt content amb ell'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.