El PHC Sant Cugat busca un últim punt que culmini l'anhelat retorn a l'Ok Lliga


  • Comparteix:

Ha arribat el partit definitiu per al Patí Hoquei

Ha arribat el partit definitiu per al Patí Hoquei

El Patí Hoquei Club Sant Cugat té aquest dissabte a les cinc de la tarda l'últim obstacle que el separa del desitjat retorn a l'Ok Lliga, màxima categoria de l'hoquei patins estatal. Per ascendir després d'una temporada a la Nacional Catalana les santcugatenques en tenen prou amb un punt davant el Cerdanyola B, que visita el pav 2 de la Rambla del Celler. El director esportiu de l'entitat del rival, Marc Miranda, ha assegurat a Cugat.cat que no es baixaran jugadores del primer equip.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha mantingut el tipus durant 21 jornades i ara és el torn d'acabar la feina a l'últim cap de setmana de competició a Nacional Femenina. La pugna que ha durat quasi bé tot el curs amb el Vila-sana els ha situat amb tres punts d'avantatge a un partit per a la conclusió del curs, de manera que si treu només un punt de la visita del Cerdanyola B al pav 2. Les lleidatanes, de la seva banda, reben el Bigues i Riells B, desè, motiu pel qual es preveu un triomf fàcil del Vila-sana.

Tot plegat arriba al final d'un curs en què les vermell-i-negres han denunciat la pràctica de molts equips de descendir jugadores dels seus primers conjunts, que militen a l'Ok Lliga, fet que, diuen, desvirtua la competició. Les d'Oms han resistit la persecució del Vila-sana i ara es veurà les cares amb un equip que, segons han assegurat els seus responsables, arribarà a Sant Cugat sense reforços. El tècnic del Patí Hoquei, Jaume Oms, destaca el bon moment de l'equip per assolir la fita.

Jaume Oms

Estem molt contentes, hi ha la tensió normal per saber el que ens juguem, les noies han treballat molt i es mereixen aquest partit.


Oms disposarà de tot la plantilla per aquest transcendent partit. L'entitat ha fet una crida per omplir el pav 2 i animar l'equip femení, que jugarà tres hores abans del masculí, que també es juga l'ascens a l'Ok Lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.