El Junior femení d'hoquei herba rep al seu fortí a un altre dels grans de la categoria, la Reial Societat


  • Comparteix:

El Junior cerca el segon triomf de la temporada / Font: Enrico Hockey

El Junior cerca el segon triomf de la temporada / Font: Enrico Hockey

El Junior femení d'hoquei herba rep aquest diumenge a les dotze del migdia un dels equips grans de la Divisió d'Honor, la Reial Societat, a la segona jornada de lliga. L'estadi Lluís Serrahima serà l'escenari d'un disputat duel entre dos conjunts que aspiren a ser a la part alta de la classificació i que arriben a la cita amb els deures fets de la primera jornada. Les noies de Joan Vidal s'encomanen al seu públic i al factor camp per partir amb un punt més de favoritisme respecte el conjunt basc.

El Junior encara l'enfrontament davant la Reial Societat des del punt més alt de la classificació després de la golejada de la setmana passada davant l'Atlètic Terrassa. Les blau-i-negres van retornar a la competició per la porta gran amb una victòria que feia palès la declaració d'intencions i el bon inici de les noies del Junior. Les claus de les santcugatenques passen per mantenir la intensitat defensiva del cap de setmana passat, gestionar bé la pilota i aprofitar els espais i les oportunitats, segons afirma el tècnic blau-i-negre, Joan Vidal.

La Reial Societat també va complir i es va endur els tres punts del derbi davant la Josaleta. Per si la condició de veïns no fos suficient, l'equip de San Sebastià ha tingut un seguit de baixes sensibles que han posat rumb a Bilbao i la victòria davant l'equip rival va suposar un cop de puny damunt la taula. Les basques, per tant, arriben a Sant Cugat amb una dosi extra de confiança, un al·licient més de cara l'enfrontament de diumenge.

El tècnic blau-i-negre, Joan Vidal, considera que tot i les baixes l'essència de la Reial Societat no varia i serà un partit disputat.

Joan Vidal_bo

En essència el perfil de l'equip no varia. Són molt físics, molt combatius i serà un partit igualat.


L'entrenador santcugatenc podrà disposar de tots els efectius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.