El Junior masculí amenaça la Complutense i vol fer-li pagar els plats trencats


  • Comparteix:

Els blau-i-negres busquen la primera victòria de la temporada

Els blau-i-negres busquen la primera victòria de la temporada

El Junior masculí d'hoquei herba visita el camp de la Complutense amb ganes de guanyar el primer partit de la temporada a la segona jornada de la Divisió d'Honor. Els blau-i-negres, que van ensopegar a casa davant el gegantí Atlètic Terrassa, cerquen la redempció i el primer triomf aquest diumenge a la una del migdia. L'equip de Jorge Dabanch, que va cursar una bona pretemporada, vol retornar a les bones sensacions.

Després de caure a casa davant un dels quatre millors equips d'Europa la passada temporada, l'Atlètic Terrassa, el Junior encara aquesta jornada amb convicció per endur-se els tres primers punts de la fase regular. L'equip de Jorge Dabanch, que ha assolit bons resultats fins ara al Campionat de Catalunya i que ha recollit molt bones impressions de la pretemporada, cerca el retorn a la dinàmica positiva amb una victòria.

El rival d'aquesta jornada, la Complutense, arriba al partit de diumenge ferit després de caure golejat davant la Reial Societat de Tenis la passada jornada. L'equip madrileny es vol fer fort a casa i sorprendre un Junior que ja ha demostrat en edicions anteriors que es troba un esglaó per sobre dels locals. De totes maneres, els santcugatencs han d'anar amb peus de plom i no confiar-se davant un rival de mitja taula però amb potencial per complicar-los el partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.