El Junior posa a prova la seva condició d'equip gran a domicili davant un complicat Jolaseta


  • Comparteix:

El Junior és segon empatat amb el Club Campo i la Complutense / Font: Enrico Hockey

El Junior és segon empatat amb el Club Campo i la Complutense / Font: Enrico Hockey

El Junior femení d'hoquei herba s'enfronta a un complicat Jolaseta en el partit corresponent a la tercera jornada de la Divisió d'Honor. El matx, que es disputarà aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia en terres basques, posarà a prova l'equip de Joan Vidal davant el rival que ha sortit més reforçat del mercat estiuenc. Les blau-i-negres sumen dues victòries en dues jornades de lliga.

La intensitat defensiva de la primera jornada, segons el tècnic santcugatenc Joan Vidal, és el camí a seguir per assolir els reptes d'aquesta temporada. El Junior, que ha començat amb bon peu la temporada amb dos triomfs, afronta el que serà el primer repte de la fase regular. La consistència, l'encert de cara a porteria i la concentració són el camí a seguir d'aquesta jornada per endur-se el triomf, segons l'entrenador blau-i-negre.

Si el camp del Jolaseta ja era un destí complicat, aquest estiu se li han sumat altres factors que el fan temible. L'arribada d'un nou entrenador, 'Lipe' Moreno, i la de noves jugadores amb potencial suposen el salt qualitatiu del conjunt basc. El tècnic del Junior, Joan Vidal, assegura que serà complicat però confia en la preparació de cara al partit i la feina de l'equip.

Joan Vidal

Canvi d'entrenador i un camp complicat on és difícil jugar per la pressió. Intervenen molts factors però hem treballat tota la setmana


El conjunt blau-i-negre comptarà amb tots els efectius per al partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.