El Junior busca el segon triomf de la temporada davant un recent ascendit, el CD Terrassa


  • Comparteix:

El Junior vol sumar la segona victòria de la temporada / Font: Enrico Hockey

El Junior vol sumar la segona victòria de la temporada / Font: Enrico Hockey

El Junior masculí d'hoquei herba rep la visita d'un recent ascendit, el CD Terrassa, aquest diumenge a la una del migdia a la tercera jornada de la Divisió d'Honor. L'estadi Lluís Serrahima serà l'escenari d'un enfrontament en què els blau-i-negres parteixen com a favorits. Els de Jorge Dabanch cerquen la segona victòria de la temporada per no perdre el fil dels grans de la categoria.

El Junior arriba al partit d'aquesta setmana amb bones sensacions després d'aconseguir el primer triomf de la temporada. Els blau-i-negres apel·len el factor camp per partir com a favorits, però no es poden confiar davant un equip que, tot i procedir d'una categoria inferior, s'ha reforçat bé, segons el tècnic Jorge Dabanch.

El CD Terrassa arriba al camp del Junior amb l'objectiu de seguir fent mèrits de cara a la permanència. Amb fitxages de renom com els internacionals Rodrigo Faustino i Facundo Rojas i la continuïtat d'un bloc de jugadors joves, el conjunt terrassenc vol deixar la condició d'equip ascensor i consolidar-se a la categoria reina. El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, és conscient de la dimensió del rival.

Jorge Dabanch

Són un equip que busca el resultat i nosaltres haurem de fer un bon partit. Sabem que serà complicat.


Dabanch compta amb tots els jugadors per a aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.