Un Junior en estat de gràcia rep el totpoderós Club de Campo en un duel d'alçada


  • Comparteix:

Les santcugatenques ho han guanyat tot en un bon inici de curs

Les santcugatenques ho han guanyat tot en un bon inici de curs

El femení del Junior d'hoquei herba té una prova de foc aquest diumenge a les dotze del migdia davant el Club de Campo a la cinquena jornada de la Divisió d'Honor. Les de Joan Vidal s'encomanen al Lluís Serrahima i apel·len a la bona ratxa inicial per fer caure un dels tirans de l'hoquei herba femení. A més, les blau-i-negres tenen comptes pendents de la temporada passada amb l'equip madrileny, que les va derrotar a les semifinals per al títol de lliga i els hi va prendre el somni de la Copa de la Reina a la final.

La clau de l'èxit blau-i-negre en aquest inici de curs, on suma un ple de victòries i només ha rebut tres gols, rau en la solidesa defensiva de l'equip, segons apunta el tècnic del Junior, Joan Vidal. Davant el Club de Campo, però, no n'hi ha prou en ser contundents en defensa.

La concentració, la paciència i l'efectivitat de cara a porteria marquen el camí a seguir per tal de signar un bon partit i arribar amb opcions a sumar punts a l'últim quart, segons amplia l'entrenador santcugatenc. La millora ofensiva de les santcugatenques i un percentatge d'encert en els penals més alt amenacen la porteria d'un equip madrileny que ha rebut cinc gols en quatre jornades.

Pel que fa, doncs, al rival d'aquesta jornada, l'atreviment i el potencial ofensiu de les de Madrid posaran a prova una de les millors defenses de la lliga. A més, l'arribada de la internacional Rocío Sànchez encara fa més temible l'atac de les madrilenyes. El tècnic blau-i-negre, Joan Vidal, assegura que la solidesa defensiva és un aspecte fonamental per tal de signar un bon partit.

Joan Vidal

La solidesa defensiva genera bon posicionament en el camp, dóna eines per atacar millor i genera confiança. És el principi de tot.


L'entrenador del Junior té a la seva disponibilitat tots els efectius de l'equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.