El masculí del Junior s'enganxa al grup de dalt després de superar el poderós Club de Campo


  • Comparteix:

El masculí del Junior s'imposa davant el Club de Campo de Madrid (3-2) a la sisena jornada de Divisió d'Honor d'hoquei herba. Els santcugatencs han anat de menys a més i en un partit molt igualat han pogut aixecar un marcador advers per acabar superant un dels principals candidats al títol amb gols de Gerard Garcia, Frank di Mercurio i Nil Marí. Els de Jorge Dabanch han fet un nou pas cap a fer-se un lloc entre el grup dels quatre grans de l'hoquei herba estatal.

El primer temps no feia presagiar un bon final per als santcugatencs, amb un Club de Campo que ha ofegat la sortida de bola d'un equip blau-i-negre que no podia connectar amb els davanters. Els madrilenys s'han avançat amb un gol d'Álvaro Tello, resultat amb el qual s'ha arribat al final del primer quart. En el segon, el Junior ha sabut sortir de la pressió i Gerard Garcia ha aconseguit l'empat, que s'ha mantingut fins el descans.

A la represa, el Junior ha culminat la remuntada amb un gol de Frank di Mercurio, però els madrilenys han tornat a posar les taules al partit a la següent jugada mitjançant Louis Rombouts. El matx ha entrat en un fase en què qualsevol dels dos equips podia desnivellar la balança, però el Junior s'ha endut el gat a l'aigua amb un gol de Nil Marí que ha fet embogir tota la parròquia del Lluís Serrahima i ha donat els tres punts als locals.

El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, creu que el seu equip ha jugat de tu a tu contra el Club de Campo.

Jorge Dabanch

Ha estat un bon Club de Campo. L'any passat els vam poder guanyar, però avui han jugat molt bé, però nosaltres fins i tot millor.


La setmana que ve el Junior, que és cinquè amb 10 punts, visita el FC Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.