Un Handbol Sant Cugat amb il·lusions renovades visita aquest dissabte un BM La Roca endollat


  • Comparteix:

Lluís Calvera en una imatge d'aquesta temporada / Foto: HSC

Lluís Calvera en una imatge d'aquesta temporada / Foto: HSC

L'Handbol Sant Cugat visita el Balonmano La Roca aquest dissabte a les vuit del vespre a la novena jornada del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs, que tenen sis punts, arriben a la Roca amb il·lusions renovades després de la victòria la jornada passada que va posar fi a una ratxa de quatre derrotes consecutives. El rival està tres punts per sobre a la classificació.

Els de David López van rebre una injecció de moral i tranquil·litat amb la victòria agònica (25-24) davant el Palautordera. Va ser un triomf que va trencar una preocupant ratxa en què, malgrat el joc no era dolent, els resultats no arribaven.

Ara toca treure conclusions positives de la victòria i aprendre dels errors de les derrotes per intentar superar un Balonmano La Roca que és setè i està en clara trajectòria ascendent després d'un mal inici de temporada. Ha acumulat quatre victòries en els darrers quatre partits i a priori és un dels rivals potents de la categoria. tal com comenta el tècnic santcugatenc, David López.

David López

Ara mateix són un dels equips més en forma. Tenen molt potencial ofensiu, moltes opcions en la primera línia i casa són un equip molt complicat.


L'Handbol Sant Cugat té la baixa de Xavi Calvo i el dubte d'Hèctor Gómez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.