El PHC Sant Cugat femení encara un repte en majúscules aquest dissabte a la pista del Voltregà


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Club Sant Cugat visita la complicada pista del Voltregà aquest dissabte a les vuit del vespre. El partit corresponent a la sisena jornada de l'Ok Lliga femenina suposa un repte enrevessat per a les de Jaume Oms, que visiten la pista del vigent campió de l'Ok Lliga i d'Europa. Les vermell-i-negres afronten el partit amb motivació després d'haver aconseguit el segon triomf del curs.

Després d'assolir la segona victòria de la temporada, l'equip de Jaume Oms visita una de les pistes més complicades de la categoria. Les vermell-i-negres aposten per un plantejament defensiu molt sòlid, destinat a aturar el potencial ofensiu de les osonenques, i aprofitar els contracops per intentar fer mèrits de cara al marcador.

El Voltregà rep el conjunt de Sant Cugat en condició de segon classificat i amb l'objectiu de seguir la persecució del líder, el Manlleu. L'equip d'Osona, que l'any passat va signar un doblet després de fer-se amb el títol de lliga i la Copa d'Europa, és favorit per joc, per plantilla, per projecció, per experiència i, per si no fos suficient, per factor pista.

De totes maneres les locals no s'han de refiar davant un equip que, segons el seu tècnic, Jaume Oms, arriba al matx molt motivat després de les bones sensacions de la jornada passada.

Jaume Oms

L'equip està bé, està molt motivat. Hem entrenat molt bé, estem en una dinàmica positiva. A veure què podem treure davant el Voltregà


Oms té tots els efectius disponibles per al partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.