Desfeta del Patí Hoquei Club Sant Cugat femení a la pista del totpoderós Voltregà


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Patí Hoquei Club Sant Cugat cau per golejada a la pista del Voltregà (4-0) a la sisena jornada de l'Ok Lliga femenina. Dos gols matiners al primer temps i dues dianes més a la segona part han permès a l'equip d'Osona vèncer amb solvència. Les vermell-i-negres no han pogut donar continuïtat al triomf de la setmana passada i ara ocupen l'onzena posició amb dues victòries i quatre derrotes.

El tècnic santcugatenc, Jaume Oms, és molt crític amb el paper del seu equip a la pista del Voltregà, però està satisfet amb la dinàmica del grup i confia que els resultats arribaran davant rivals menys potents.

Jaume Oms

El resultat ho diu tot. En cap moment vam competir el partit, però amb rivals de la nostra lliga sí que estem donant la cara i en aquest sentit estic content.


El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat no tornarà a la competició fins el diumenge 4 de desembre, quan visitaran la també complicada pista del Liceo gallec.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.