El Junior frega el somni i esgarrapa un punt valuós contra un Polo que ho havia guanyat tot


  • Comparteix:

El masculí del Junior d'hoquei herba aconsegueix l'empat davant el líder, el Polo, a la vuitena jornada de la Divisió d'Honor. Els blau-i-negres han signat un primer quart molt seriós per posar contra les cordes un equip que fins ara només coneixia la victòria. Després els ha tocat patir i l'equip de Jorge Dabanch ha minimitzat els esforços ofensius dels barcelonins amb una sòlida defensa, capitanejada per un Alberto Carnicer que ha aturat quatre penals córner.

El bon inici del Junior ha sorprès un Polo que s'ha vist arraconat al seu camp en els primers compassos de partit. Sòlids i agressius en defensa i efectius en atac, els blau-i-negres s'han avançat en el marcador de la mà de Javier Garcia al minut quatre. A mesura que han avançat els minuts, el Junior ha reculat i ha cedit metres al líder. Ara bé, la bona tasca defensiva dels homes de Dabanch ha impedit materialitzar les intencions de gol del Polo.

En el segon quart, la millora dels de Barcelona ha seguit pujant com l'escuma, però de nou el mur blau-i-negre ha aconseguit aturar-ho tot. El porter Alberto Carnicer s'ha volgut sumar al festival defensiu i ha aturat el primer penal còrner del partit. Després del descans la tònica ha estat la mateixa, amb un Polo abocat a l'atac i un Junior immers en tasques defensives que buscava el segon amb pilotes profundes. Finalment ha estat David Alegre l'encarregat de marcar per als visitants. El tercer quart ha estat protagonitzat per l'error, i tant el Junior com el Polo, en dues ocasions, han fallat els respectius penals córner que han tingut.

L'equip blau-i-negre ha suat de valent durant l'últim tram de partit i s'ha hagut d'esmerçar en defensa per aturar el potencial ofensiu del líder. A falta de 30 segons per al final, amb la proesa a tocar, l'àrbitre ha xiulat de nou penal córner, però com en les altres tres ocasions la pilota no ha entrat. El tècnic santcugatenc, Jorge Dabanch, valora el punt obtingut i la tasca defensiva dels seus homes davant un rival que creu que ha merescut més.

Jorge Dabanch

El punt és molt important i ens reforça. Potser ells han merescut més però nosaltres hem sabut patir


La setmana que ve, el Junior visita el camp del Taburiente, l'últim classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.