El PHC Sant Cugat rep avui el cuer, el Rivas Las Lagunas de Madrid


  • Comparteix:

El Patí Hoquei juguen avui contra les últimes

El Patí Hoquei juguen avui contra les últimes

El Patí Hoquei Club Sant Cugat rep aquest divendres a les deu de la nit el Club Patín Rivas Las Lagunas, en partit corresponent a la setena jornada de l'Ok Lliga femenina. Es tracta d'una immillorable ocasió perquè les santcugatenques recuperin el camí dels punts, tenint en compte que qui visita el pav 2 en suma dos i és el cuer. Les de Jaume Oms són penúltimes amb sis punts.

Les santcugatenques reben un CP Rivas Las Lagunas que ve d'empatar a dos en el partit disputat aquest dijous contra el CP Manlleu, líder. Dos punts que han aconseguit com a visitants en les visites al Bigues i Riells, cinquè, i a l'equip osonenc, primer classificat i que va ser incapaç d'aconseguir el triomf davant el conjunt madrileny.

Les santcugatenques arriben després de dues derrotes en els darrers partits disputats, 5 a 0 davant l'HC Liceo i 4 a 0 contra el CP Voltregà. Un matx per agafar aire i derrotar un rival directe com és el conjunt madrileny, que no coneix la victòria tot i que arriba amb moral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.