La selecció espanyola sub 21 d'hoquei herba cau als quarts de final del Mundial davant l'Índia, l'amfitriona


  • Comparteix:

La selecció espanyola sub 21 / Font: Selecció Sub 21

La selecció espanyola sub 21 / Font: Selecció Sub 21

La selecció espanyola sub 21 d'hoquei herba, amb quatre jugadors del Junior, perd (2-1) els quarts de final del Campionat del Món davant l'Índia, la selecció amfitriona. Els santcugatencs Marc Serrahima, que ha estat l'autor del gol del seu equip, i Marc Perellón han estat titulars, mentre que Oriol Salvador ha entrat des de la banqueta. Alberto Carnicer ha estat el porter suplent.

La selecció espanyola ha començat dominant el partit davant el màxim candidat a endur-se el títol mundial. El combinat de Roger Pallarols s'ha avançat a través d'un dels jugadors del Junior, Marc Serrahima, que ha anotat en un penal córner al minut 22. A la segona meitat, però, els locals han capgirat la dinàmica del joc i han generat perill, que s'ha materialitzat amb l'empat al minut 57 després del cinquè penal córner que han disposat els indis.

El gol del triomf ha arribat al minut 66, de nou a través d'un penal córner, i els de Pallarols ja no han pogut tornar a igualar el marcador i s'han acomiadat així de les opcions de medalla. La selecció sub 21 jugarà la semifinal de consolació davant Holanda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.