Un partit crucial a la pista del CP Vilanova dóna la benvinguda a l'any del PHC Sant Cugat femení


  • Comparteix:

El Patí Hoquei, a la recerca d'un triomf vital

El Patí Hoquei, a la recerca d'un triomf vital

El Patí Hoquei Club Sant Cugat té un compromís vital per estrenar l'any a la pista del Club Patí Vilanova, rival directe per la permanència de l'Ok Lliga. Tots dos equips tenen sis punts i s'enfronten a la pista vilanovina dissabte a les sis de la tarda. El matx servirà per veure el debut del fitxatge que el Patí Hoquei ha anunciat aquesta setmana, el d'Anna Carranza.

Jaume Oms s'ha mostrat satisfet de l'efecte que ha tingut l'aturada nadalenca en l'equip. El tècnic ha assegurat que ha notat les seves jugadores oxigenades durant les sessions de la setmana, i ha reconegut que feia setmanes que no les veia exercitar-se així. L'entrenador confia en el rendiment de la plantilla en l'essencial cita d'aquest cap de setmana davant el Vilanova.

El matx enfronta avanpenúltim, les vilanovines, contra penúltim, les santcugatenques, tots dos equips a un sol punt de la salvació, que la marca el Mataró, això sí, amb un partit menys. Oms recorda que serà una cita farcida de nervis i que aquell equip que controli millor les emocions serà el que s'endurà els tres punts.

Jaume Oms

Espera un partit amb molts nervis. Crec que serà un marcador ajustat: qui controli més els nervis s'endurà el gat a l'aigua.


Anna Carranza debutarà en un matx on no serà Anna Espriu, baixa per motius laborals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.