Una gran Cristina Eliè no pot evitar la derrota del femení del PHC Sant Cugat a Manlleu

Cristina Eliè, una de les grans protagonistes del PHC Sant Cugat  / Foto: PHCSC

Cristina Eliè, una de les grans protagonistes del PHC Sant Cugat / Foto: PHCSC

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat cau (2-0) a la pista del CP Manlleu a la catorzena jornada d'OK Lliga. Les santcugatenques s'han mantingut vives en el partit fins el final, en gran part per la magnífica actuació de la seva portera Cristina Eliè, però la manca de gol ha impedit poder treure un millor resultat de la pista del quart classificat.

Les santcugatenques han fet un partit molt seriós a la difícil pista del Manlleu i fins ben avançada la segona part les osonenques no han pogut superar el mur a la porteria que ha estat el Cristina Eliè, que ha fet moltes aturades de mèrit. A falta de set minuts per al final Gemma Solè ha trencat la igualtat. Un gol que ha provocat que les santcugatenques estiressin línies a la recerca de l'empat. A falta de quatre segons per al final Judit Burgaya ha fet la sentència amb el segon gol per al CP Manlleu.

Amb la derrota, les santcugatenques es queden amb set punts a la darrera posició de la classificació. La setmana que ve, reben la visita del Cerdanyola Club Hockey, divendres a les nou de la nit.