El CH Palafrugell acompanya el PHC Sant Cugat a la final de la Copa de la Princesa


  • Comparteix:

El CH Palafrugell disputarà la final de la Copa de la Princesa després de superar el CH Arenys de Munt (3-2) a les semifinals i serà el rival del PHC Sant Cugat aquest diumenge a dos quarts d'una de la tarda al pav 2 de la Rambla del Celler. Els del Baix Empordà han estat superiors en el primer temps i en el segon han sabut administrar la renda i aguantar les escomeses dels maresmencs que ho han intentat fins al final.

Els empordanesos han estat molt efectius en el primer temps i han sabut aprofitar dues errades de l'Arenys de Munt per marcar dos gols que els donaven un clar avantatge per afrontar el segon temps amb moltes opcions d'arribar a la final. Jonathan González ha estat l'autor dels dos gols del CH Palafrugell.

En el segon temps els d'Arenys de Munt han millorat i han portat el pes del joc, buscant constantment la porteria defensada per Marcel Luzón. En una de les moltes arribades dels maresmencs, Jordi Pérez ha retallat distàncies i ha tornat a ficar el seu equip en el partit. Les ocasions han arribat per totes dues bandes i en una gran contra el Palafrugell ha fet el tercer amb un gol Gerard Pujol a falta de dos minuts per al final que semblava que sentenciava el matx. Però l'Arenys no ha baixat els braços i ha posat emoció al final del partit amb un gol de Jordi Illa a falta de 30 segons per al final. Una diana insuficient que no ha impedit que els empordanesos arribin a la final contra el Patí Hoquei Club Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.