El Patí Hoquei Sant Cugat perd a la pista del Mataró, però és a només dos punts de l'ascens

El Patí Hoquei ha perdut a la pista del Mataró

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (4-2) a la pista del Mataró a la dissetena jornada de Primera Divisió. Els locals han arribat al descans per sota en el marcador (2-1), i a la represa s'han vist superats per un Mataró més efectiu de cara a porteria. Tot i això, el Patí Hoquei només cedeix un punt respecte les places d'ascens i ara és a dos del tercer, l'Asturhockey.

A la primera meitat, l'equip de Joan Carles Vadillo ha dut el partit al guió previst, amb un joc en què es trobava còmode i complia amb les expectatives de Joan Carles Vadillo, però això no s'ha traduit en gols sinó tot el contrari: qui s'ha avançat ha estat el conjunt mataroní amb dos gols, mitjançant Eric Florenza i Jordi Bartrès. Ara bé, abans del descans Xavi Serrallonga ha aconseguit retallar distàncies.

El fet que els vermell-i-negres s'hagin vist per darrere en el marcador ha fet que el joc s'hagi espessat, i l'equip de Vadillo s'ha perdut en l'entramat del rival, i tot i que han arribat a aconseguir l'empat a través de Pau Gilabert, els locals han desfet de nou la igualada amb gols de Bartrès i Marc Figa, dues dianes que han sentenciat el matx. El tècnic del Patí Hoquei reconeix que l'equip marxa amb mal gust de boca.

Joan Carles Vadillo

Les sensacions són una mica agredolces, vam fer una molt bona primera part, però curiosament vam anar per darrere en el marcador. Això ens va penalitzar molt.

Les conseqüències de la derrota s'han minimitzat pels resultats dels rivals directes en la lluita per l'ascens: l'Asturhockey ha empatat i se situa ara a dos punts, mentre que l'Arenys va perdre i es manté quatre punts per sobre. El Palafrugell segueix líder i té ara sis punts de marge respecte els santcugatencs, que la setmana que ve reben el SHUM Maçanet, dotzè.