El femení del Junior vol allargar el bon moment de forma amb una victòria davant el Jolaseta


  • Comparteix:

Les santcugatenques van guanyar per 1 a 2 a l'anada  Font: Enrico Hockey

Les santcugatenques van guanyar per 1 a 2 a l'anada Font: Enrico Hockey

El femení del Junior d'hoquei herba vol engreixar la bona dinàmica de resultats aquest diumenge a les dotze del migdia davant el Jolaseta, en el partit corresponent a la dotzena jornada de la Divisió d'Honor. Les blau-i-negres s'encomanen al Lluís Serrahima per certificar la cinquena victòria consecutiva i seguir amb la persecució del líder, el Club de Campo, que està a quatre punts de les de Joan Vidal.

En els últims quatre partits el Junior acomula un parcial de 20 gols a favor i només un en contra, fet que l'ha permès trepitjar-li els talons al tirà de la categoria, el Club de Campo. Val a dir que les blau-i-negres han superat els tres conjunts més fluixos de la Divisió d'Honor, el Polo, el Pozuelo i l'Atlètic Terrassa, però la setmana passada van aconseguir un triomf de molt mèrit a un dels camps més complicats de l'hoquei herba estatal, el de la Reial Societat, a qui va golejar per 1 a 4.

El Jolaseta arriba en condició de quart per la cua a Sant Cugat i fa tres jornades que no guanya, sumant dues derrotes i un empat. El lloc que ocupen a la taula i el seu estatus de visitant fa que les basques parteixin en desavantatge davant d'un Junior que és clar favorit per endur-se el duel. Ara bé, les de Vidal no es poden confiar si volen estalviar-se qualsevol sotrac i seguir sumant de tres en tres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.