El PHC Sant Cugat rep avui el Liceo amb l'objectiu d'allargar la presència a l'Ok Lliga


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat rep aquest divendres a les deu de la nit el Liceo amb l'objectiu d'estirar unes setmanes més la seva participació a l'Ok Lliga. Les vermell-i-negres són últimes amb set punts i, si no puntuen aquest cap de setmana, en què tenen doble jornada, podrien signar el descens matemàtic. És una situació poc probable tenint en compte que, perquè això passés, el Rivas Las Lagunas, onzè, hauria de desfer-se a domicili del líder, el Gijón.

Després de setmanes en caiguda lliure, en una situació que no ha deixat d'acumular problemes en forma de lesions, baixes de jugadores clau i poc rendiment de cara a porteria, en els següents dies es presenta la primera opció matemàtica per al Patí Hoquei Club Sant Cugat per perdre la plaça a l'elit de l'hoquei patins estatal. Això sí, perquè arribi aquesta sentència caldrà que hi hagi una combinació de resultats que es projecta poc viable.

Les vermell-i-negres juguen dos partits en tres dies: el primer, aquest divendres davant un Liceo que és novè amb 21 punts en 19 partits. Al segon, l'afició de les santcugatenques podran gaudir de la visita del millor equip d'Europa al pav 2, un dels privilegis de jugar a una lliga com aquesta. El Voltregà, que el cap de setmana passat va proclamar-se campió continental davant el Gijón, aterra a Sant Cugat diumenge a la una de la tarda.

Si el Patí Hoquei és incapaç d'esgarrapar cap punt i manté la ratxa de sis derrotes seguides, quedarà exposat als altres resultats: el principal, el del quart per la cua, el Rivas Las Lagunas, que visita el Gijón, líder i candidat al títol de lliga després d'haver perdut les dues finals davant el Voltregà. En cas de triomf asturià, sempre que les vermell-i-negres no puntuïn, l'equip de Jaume Oms allargarà una setmana més la vida a l'Ok Lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.