El Junior femení mostra una bona imatge i torna amb un empat del camp de la Complutense

Anna Gil ha estat l'autora del gol santcugatenc / Font: Enrico hockey

El Junior femení d'hoquei herba aconsegueix un empat (1-1) al camp de la Complutense, en un partit amb alternatives per als dos conjunts en què les santcugatenques han anat de menys a més. L'empat fa que les madrilenyes releguin el Junior a la tercera posició de la Divisió d'Honor, pel goal-average particular entre els dos equips. Tot i això, les de Joan Vidal tenen assegurada com a mínim la tercera plaça que els permetrà evitar el temut Club de Campo fins a una hipotètica final del play-off pel títol.

El joc vertical de la Complutense ha dificultat les coses al conjunt santcugatenc, que ha vist com les locals prenien avantatge al marcador gràcies a un gol de penal-córner. Amb l'un a zero s'ha arribat al descans, però el Junior ha sortit molt ben plantat a la represa i ha aconseguit la igualada ràpidament per mitjà d'Anna Gil.

A l'últim quart, les de Joan Vidal han gaudit de diverses ocasions per fer el segon i tornar amb els tres punts de Madrid, però no han estat encertades de cara a porteria i s'han hagut de conformar amb l'empat. Amb el temps ja complert, la Complu ha tingut la victòria a tocar en un penal-córner ben defensat per les santcugatenques.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, ha acabat satisfet amb el paper de les seves jugadores davant un rival incòmode.

Joan Vidal

Elles tenen un joc molt peculiar difícil de contrarestar. Juguen molt en llarg i pressionen molt. No hem tingut fluidesa però no penso que elles hagin estat superiors. A la segona part hem pogut fer més el nostre joc i generar moltes ocasions.

Només falten dues jornades per al final de la fase regular i el Junior se situa tercer, empatades a punts amb una Complutense que va guanyar el partit d'anada i per això es col·loca segona. El dia de Sant Jordi, les santcugatenques reben el Polo, i tancaran la lliga una setmana més tard al camp del cuer, el Pozuelo. De la seva banda, la Complu afronta dos compromisos complicats davant el Club de Campo i l'Egara.