El Junior es veu les cares amb el penúltim, el Pozuelo, per certificar la segona plaça a la fase regular


  • Comparteix:

El Junior femení tanca la fase regular aquest diumenge / Font: Ramon Gibert - Federació Espanyola

El Junior femení tanca la fase regular aquest diumenge / Font: Ramon Gibert - Federació Espanyola

El Junior femení viu l'últim desplaçament de la fase regular de la Divisió d'Honor al camp del Pozuelo, aquest diumenge a les onze del matí, amb l'objectiu de confirmar la segona plaça abans del play-off. Davant tindran un equip que es juga la permanència, penúltim i un punt per sobre de l'Atlètic Terrassa, que espera una ensopegada de les madrilenyes per optar a la permanència. L'equip de Joan Vidal té també un punt de marge, en el seu cas, respecte el tercer, la Complutense, i espera saber si el rival al play-off serà el Polo o el CD Terrassa.

Amb la mirada posada al play-off i amb la constatació des de fa setmanes que la primera posició de la fase regular és propietat del Club de Campo, el Junior clou la fase regular amb l'objectiu de lligar la segona posició, a la qual també opta una Complutense que juga a casa davant el quart, el Club Egara. Les blau-i-negres han de mantenir el punt de marge respecte les madrilenyes però per fer-ho hauran de superar un Pozuelo que s'ho juga tot aquesta última jornada.

Amb vuit punts al sarró, un més que el cuer, l'Atlètic, les madrilenyes tindran un ull posat a Terrassa per saber les evolucions de les egarenques davant el Jolaseta, que ja no s'hi juga res. En cas que les basques sucumbeixin a l'Atlètic, el Pozuelo haurà de suar de valent per treure petroli de la visita del Junior al seu camp si vol seguir el curs que ve a la màxima categoria de l'hoquei herba estatal. Les jugadores del Junior, de la seva banda, estaran pendents de saber on acaben classificades per conèixer el seu primer rival al play-off.

Això dependrà de si acaben en segon o tercer lloc i de com es repartiran la sisena i setena posició el Club Deportiu Terrassa i RC Polo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.