Un Gijón que ja acarona el títol de lliga sotmet per la via ràpida el PHC Sant Cugat

L'Hostelcur Gijón en té prou amb cinc minuts per desfer-se (1-7) d'un Patí Hoquei Club Sant Cugat femení innocent als primers compassos de partit. La pitxitxi de la categoria, María Díez, ha encarrilat el matx amb tres dels cinc gols que ha anotat en aquest tram inicial de partit, i Anna Casarramona i Marta González han completat la nòmina de gols visitants. Ester Ferrer, a menys de quinze minuts per a la conclusió, ha fet el gol de l'honor del Patí Hoquei. Les asturianes ja acaronen el títol de l'Ok Lliga.

El partit del pav 2 enfrontava el líder amb el cuer, un Gijón que, després d'aquesta victòria, té a tocar un títol que no s'endú des de la temporada 2008-09, quan es va alçar amb la primera i fins ara única copa de l'Ok Lliga que ostenta. El guió del partit s'ha tancat tant ràpid com han volgut les asturianes i la seva golejadora, María Díez, que entre el minut 14 i 15 ha marcat tres gols que feien volar els tres punts cap a Astúries.

El domini visitant ha estat total davant un Patí Hoquei que, de nou, ha enyorat jugadores com Anna Espriu, que ha estat baixa. L'ofici i talent d'una de les millors plantilles del món, com ho és la del Gijón, ha fet que el marge encara s'ampliés amb tres gols més de les visitants abans del descans, dos, novament, de Díez, i un d'Anna Casarramona. Als primers compassos de la segona part el Gijón ha anotat el setè, però ha tret el peu de l'accelerador i fins i tot Ester Ferrer ha pogut fer el gol de l'honor de les santcugatenques.

El tècnic del Patí Hoquei, Jaume Oms, reconeix que el seu equip ha donat algunes facilitats.

Jaume Oms

El Gijón ho ha finiquitat ràpid, i nosaltres hem regalat bastant. Probablement serà el campió de lliga i cal felicitar-les.

Més enllà del partit, l'actualitat passa per com es configurarà el projecte del curs 2017-18. Un dels elements clau és la continuïtat de Jaume Oms. El tècnic ha assegurat que la seva voluntat és seguir, i que només resta un serrell per acabar de tancar aquest acord: que s'accepti la proposta d'horaris d'entrenament que s'han dissenyat.