El Patí Hoquei, dominador de les categories de base del 26è Torneig Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha estat el dominador del 26è Torneig Ciutat de Sant Cugat, amb 10 primeres posicions de les 13 competicions de base que s'han disputat. El torneig ha augmentat enguany la quantitat d'equips que hi han participat, 29, i han allargat un dia més el campionat. El Genève suís i l'Iserlohn alemany han posat el caràcter internacional a la cita.

El ja tradicional campionat del PHC Sant Cugat per donar la benvinguda al curs s'ha dividit en 11 edats, en què han participat 13 clubs diferents, amb presència destacada del FC Barcelona amb un aleví i l'equip de veterans. Més enllà d'un dels tornejos d'aleví, que precisament s'ha endut el Barça, un benjamí, que ha guanyat el Palau, i un juvenil, en què el Geneve ha estat el millor, la resta de triangulars de base els ha guanyat el Patí Hoquei.

De les quatre categories sènior va destacar el triomf del Barça de veterans (4-10) davant els veterans del Patí Hoquei. La resta de clubs que han participat han estat el Voltregà, el Martinenc, el Congrés, el Mollet, el Sentmenat, el Vilassar, el Vilanova i el Cerdanyola. El president del club, Francesc Marzà, mostrava la seva satisfacció per com s'ha desenvolupat la cita.

Francesc Marzà

És veritat que comcencem amb molta feina, però així portes la inèrcia de la resta de temporada. Hem fet un dia més aquest any, i estem molt contents.


Els actes d'inici de temporada dels vermell-i-negres es culminarà aquest dilluns amb la Copa Monestir, amb la presència de les seleccions catalanes absolutes masculina i femenina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.