El femení del Patí Hoquei Sant Cugat manté la ratxa i guanya còmodament l'UE Barberà


  • Comparteix:

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat guanya (5-1) davant el Barberà a la tercera jornada del Nacional Catalana i es manté líder. Un partit dominat clarament per les santcugatenques, que gairebé no han tingut rival davant un conjunt nouvingut a la categoria.

El matx ha començat cinc minuts abans de dos quarts d'una de la tarda, hora fixada pel seu inici. El motiu, la Federació Catalana de Patinatge ha emès un comunicat que ajornava tots els partits fixats a partir d'aquesta hora.

El matx ha quedat vist per sentència a la primera part amb dos gols gairebé consecutius d'Ester i Carol, que han deixat gairebé sense opcions a les de Barberà, que no han inquietat a la porteria santcugatenca. En el segon temps, de nou les santcugatenques han dut el pes del partit i tres gols més, dos de Carol i un de Maria Rosa Tamburini han sentenciat definitivament el matx. Abans del final, Lucia ha pogut anotar el gol de l'honor per a les visitants.

El tècnic del PHC Sant Cugat, Jaume Oms, afirma que s'esperava un partit així.

Jaume Oms

Em podia esperar un partit així. En algunes fases hem jugat molt bé i en d'altres hem baixat el pistó.


La setmana que ve les santcugatenques visiten l'Sfèric Terrassa.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.