El Junior comença el tourmalet de la temporada amb la visita de l'actual campió de lliga, l'Atlètic Terrassa


  • Comparteix:

Els terrassencs són els actuals campions de la Divisió d'Honor

Els terrassencs són els actuals campions de la Divisió d'Honor

El masculí del Junior d'hoquei herba rep la visita de l'actual campió de lliga, l'Atlètic Terrassa, aquest dissabte a la una del migdia. Els homes de Roger Pallarols volen fer del Lluís Serrahima un fortí per obtenir un resultat favorable. El Junior enceta a la quarta jornada de la Divisió d'Honor el tourmalet de la temporada amb la visita del Polo la setmana que ve i el desplaçament al camp de l'Egara d'aquí a dues setmanes.

El Junior ha començat un projecte engrescador per al curs 2017-2018 amb l'arribada de Roger Pallarols a la banqueta blau-i-negra i l'aterratge de noves incorporacions. Els santcugatencs volen fer-se un lloc entre els equips grans de la Divisió d'Honor i la dinàmica de les últimes temporades ve marcada per una millora que els apropa al seu objectiu.

Si bé l'equip encara està verd en molts aspectes, el duel davant l'Atlètic Terrassa pot ser un bon punt d'inflexió perquè els de Pallarols comencin a mirar de tu a tu als equips més forts de la categoria. El Junior, per tant, vol fer-se fort a casa davant els seus per sorprendre als terrassencs i endur-se els tres punts i la confiança per ser a la part alta de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.