El masculí del Junior rep un dur correctiu al camp del Club de Campo malgrat fer un bon partit


  • Comparteix:

Els santcugatencs encaixen la segona derrota de la temporada al camp del líder

Els santcugatencs encaixen la segona derrota de la temporada al camp del líder

El Junior masculí d'hoquei herba ha perdut (5-1) al camp del Club de Campo, líder invicte de la Divisió d'Honor. Els de Roger Pallarols han dominat la possessió i les ocasions però han patit l'efectivitat dels madrilenys de cara a porteria, sobretot des del penal córner. Els santcugatencs encaixen la segona derrota del curs i passen d'aspirar al liderat a ocupar la quarta posició en una zona alta molt ajustada.

El Junior ha portat el pes del partit durant tota la primera meitat, amb bones sensacions però sense materialitzar les ocasions. En canvi, el Club de Campo no ha perdonat en les poques arribades que ha generat i ha situat el 2-0 abans del descans en dos penals córner molt protestats pels santcugatencs.

A la represa, els madrilenys ha tornat a castigar el Junior amb una alta efectivitat ofensiva i ha fet ràpidament dos gols més per matar el matx amb el 4-0. El gol de Gabi Dabanch ha resultat completament insuficient i els locals encara han arrodonit la maneta abans del final.

El tècnic del Junior, Roger Pallarols, s'ha mostrat molt crític amb l'arbitratge i considera la derrota 'exessiva', però destaca la bona línia de treball de l'equip.

Roger Pallarols

Ells han tingut moltíssim encert i nosaltres no. Són derrotes que ens situen a on som, per guanyar els grans hem de fer un partit perfecte i avui no l'hem fet. No passa res, hem de seguir treballant.


La setmana que ve, els santcugatencs reben l'Atlético San Sebastián, que és penúltim.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.