El PHC Sant Cugat es classifica per a la Copa de la Princesa tot i perdre amb el CP Manlleu

El Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (2-4) davant el CP Manlleu a la darrera jornada de la volta de Primera Estatal. Malgrat la derrota, els santcugatencs es classifiquen per a la Copa de la Princesa gràcies a les ensopegades d'Alcobendas i Vilafranca, i tanquen la primera volta tercers amb 22 punts.

Els santcugatencs no han tingut el seu dia i no han estat molt còmodes a la pista davant un Manlleu que ha plantejat un partit molt físic. S'han avançat els locals amb un gol de David Martínez en el minut 13, al qual ha respost el Manlleu amb una diana de David Martí amb la qual s'ha arribat al descans amb igualada en el marcador.

En el segon temps, el partit s'ha tornat més boig i les ocasions s'han multiplicat en totes dues porteries i de nou els santcugatencs han marcat i ho han fet per mitjà de Borja Ferrer, que ha fet el segon. De nou, els visitants no han trigat gaire a aconseguir l'empat, quan Adrià Ballart ha fet el 2 a 2. Era un resultat que servia encara als santcugatencs per no haver de dependre d'altres equips per classificar-se per a la Copa de la Princesa.

En els darrers minuts els visitants han donat emoció al matx i han marcat el tercer amb una contra culminada per Albert Bigas. Amb aquest resultat els santcugatencs ja havien de mirar què feien Alcobendas i Vilafranca, i per això han jugat el darrer minut sense porter buscant un gol de l'empat que no ha arribat. Fins i tot han permès al Manlleu fer el quart a porta buida, de nou mitjançant Albert Bigas.

El tècnic del PHC Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, creu que la victòria del Manlleu ha estat justa.

Joan Carles Vadillo

Avui no hem estat bé, físicament ens ha faltat espurna i el Manlleu explota sobretot el factor físic. El partit s'ha equilibrat molt i la victòria seva no ha estat injusta.

La setmana vinent, els santcugatencs reben el líder, el CP Calafell.