El PHC Sant Cugat femení sucumbeix davant el líder, el Mataró, en un partit igualat

Carolina Herrera, jugadora del PHC Sant Cugat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení sucumbeix (2-0) al poder del líder de Nacional Catalana, el Mataró, tot i disputar un partit igualat davant les maresmenques. Les vermell-i-negres han tingut oportunitats clares de gol i fins i tot han fallat dos penals, i l'encert en moments puntuals de la primera part de les locals ha fet que s'acabessin enduent el triomf.

Les vermell-i-negres segueixen adaptant-se al ritme de treball de Joan Carné, i de moment la dinàmica està donant fruits en el joc però en aquesta jornada no ha pogut ser productiva pel que fa al resultat. El partit ha estat competit, però a la primera part el Mataró ha anotat dos gols: un amb un xut a l'escaire i un altre quan restava un minut per al descans, en un contraatac local després d'una pèrdua santcugatenca.

Durant aquesta primera part, Tamburini ha fallat un penal, i al segon temps Carolina Herrera n'ha errat un altre. A la segona meitat, les mataronines s'han fet propietàries de la possessió i han acabat lligant el triomf. Maria Rosa Tamburini lamenta el resultat però recorda que l'equip encara està treballant per acabar de connectar amb el que vol el tècnic.

Maria Rosa Tamburini

Tot i perdre estem contentes, estem assimilant bé el que ens està ensenyant el Joan.

Les de Sant Cugat encara ho tenen tot de cara per acabar entre els quatre primers classificats, és a dir, en zona de play-off per disputar la fase final d'ascens.