El Junior femení, subcampió d'Espanya d'hoquei sala després de perdre davant el Club de Campo

El Junior femení d'hoquei sala ha perdut (3-2) a la final del Campionat d'Espanya davant el Club de Campo. Les blau-i-negres s'han avançat (2-1) al descans, però a la represa les madrilenyes han remuntat amb dos penals còrners molt protestats per les jugadores santcugatenques i el tècnic, Joan Vidal.

Cares de tristor, llàgrimes i una gran impotència de les jugadores del Junior després de perdre una final del Campionat d'Espanya que gairebé estava guanyada a cinc minuts per al final del partit. Dos penals còrners transformats pel Club de Campo a les acaballes del matx n'han estat els causants, amb un de polèmic, el del 3 a 2, després que l'àrbitre xiulés una falta que ha fet empipar a jugadores i tècnics blau-i-negres. L'entrenador del Junior, Joan Vidal, ressalta la bona feina feta per les jugadores.

Joan Vidal

Jugant com ho hem fet en aquesta final, gaudirem molt d'aquesta temporada.

El partit s'ha iniciat amb un gol matiner de les madrilenyes, però les santcugatenques han remuntat amb dos gols d'Helena Cambra abans d'arribar al descans. La segona part ha estat plena d'intensitat amb dos gols del Club de Campo que s'han endut el títol. Marta Grau ha estat escollida com la millor jugadora del campionat. Les blau-i-negres han tancat la temporada d'hoquei sala després de guanyar el Català i el subcampionat estatal.