El Junior femení retorna a la lliga amb una victòria treballada al camp de l'Atlètic Terrassa

El Junior ha superat l'Atlètic Terrassa a domicili

L'equip femení del Junior d'hoquei herba ha guanyat (0-3) al camp de l'Atlètic de Terrassa en la represa de la Divisió d'Honor amb la primera jornada de la segona volta després de tres mesos d'aturada. Les blau-i-negres han retornat amb un triomf treballat i gràcies als gols a la segona meitat de Cristina Guinea, Carlota Petchame i Mariona Serrahima. Les de Joan Vidal igualen la Complutense a la quarta posició amb 20 punts.

L'aturada hivernal ha provocat que el Junior arrenqués el matx amb un ritme una mica lent, i el joc de les santcugatenques ha anat de menys a més. S'ha arribat al descans amb el 0-0 inicial al marcador, però a la represa les de Joan Vidal han retrobat sensacions i han aconseguit obrir la llauna per mitjà de Cristina Guinea.

Tot i que el principal hàndicap del Junior durant la primera volta va ser la poca efectivitat de cara a porteria, les blau-i-negres han aconseguit dues dianes més a l'últim quart per sentenciar el partit. Una de les golejadores, Mariona Serrahima, admet que el tècnic, Joan Vidal, insisteix en la importància dels partits davant rivals teòricament inferiors, com era el cas de l'Atlètic Terrassa.

Mariona Serrahima

Són partits súper importants si volem encarar la lliga d'una manera competitiva. A més, ens donen confiança per anar a la Copa, perquè si ens van malament potser vas a la Copa amb més dubtes.

Abans de disputar la Copa a València d'aquí a dos caps de setmana, les santcugatenques rebran diumenge que ve el Taburiente, cuer de la categoria.