El femení del Junior d'hoquei herba fa els deures abans de la Copa i goleja amb contundència el cuer

El femení del Junior d'hoquei herba supera amb contundència (6-0) l'últim classificat, el Taburiente, a l'onzena jornada de la Divisió d'Honor. Les blau-i-negres han guanyat els dos partits previs a la Copa de la Reina que es disputa el cap de setmana que ve a València, on es veuran les cares amb una Reial Societat que en la competició regular ocupa l'avantpenúltima posició. Amb aquesta golejada i l'empat de la Complutense al camp de l'Egara l'equip de Joan Vidal assalta la tercera posició tot i que el seu perseguidor és a només dos punts de distància amb un partit menys.

Un inici farcit de penals córner ha afavorit un Junior més contundent a les àrees que les seves rivals. Anna Gil ha transformat el segon llançament de les locals i en canvi el Taburiente s'ha estavellat contra la bona feina de les defensores. Tot i avançar-se en el marcador, han estat les visitants qui han dut la iniciativa en els dos primers quarts. Ara bé, el domini canari, gris i estèril, no ha servit per fer mal a un Junior molt còmode en defensa.

Les de Joan Vidal han colpejat per partida doble abans del descans en una demostració d'efectivitat i contundència a l'àrea rival. Mariona Serrahima ha fet el segon al minut 30 i de nou des del penal córner Aldana Tortorelli ha fet el 3 a 0 quatre minuts més tard. Els gols han estat una gerra d'aigua freda per a un Taburiente que ha sortit tou a la represa. El Junior ha jugat a plaer i ha generat les ocasions més clares de gol a la segona meitat. La capitana del Junior, Carlota Petchamé, ha fet el quart i ha provocat un stroke que ha transformat Paz Codina. Anna Gil ha tancat la golejada en l'últim quart amb el seu doblet particular.

El tècnic del Junior, Joan Vidal, explica que l'equip està en plena forma abans de la Copa de la Reina.

Joan Vidal

Eren vitals els sis punts abans de la Copa i els hem tret. A nivell de resultats estem molt satisfets.

El Junior suma la segona victòria seguida en el segon tram de la fase regular i arriba amb bones sensacions abans de disputar els quarts de final de la Copa de la Reina davant la Reial Societat.