El Junior cau a les primeres de canvi davant el FC Barcelona a la Copa del Rei


  • Comparteix:

El Junior masculí d'hoquei herba ha quedat eliminat a la primera ronda de la Copa del Rei davant el FC Barcelona. Els blaugrana han protagonitzat la primera sorpresa del campionat en el partit inaugural, i s'han desfet dels santcugatencs als shoot-outs. Abans, el temps reglamentari havia acabat amb empat a tres gols.

La sorpresa ha arribat ben d'hora, i malauradament pels interessos del Junior, ha provocat una eliminació prematura. Quan millor semblava arribar l'equip blau-i-negre, s'ha vist sorprès per un Barça que ha tingut en el porter Adrián Rafi una assegurança de vida, sobretot als shoot-outs. Abans, el primer quart havia acabat sense gols i al segon se n'ha vist quatre: el Barça s'ha avançat dues vegades però el Junior ha aconseguit empatar aquests avantatges, a través de dos penals-córner transfomrats per Àlex Gil.

El segon gol santcugatenc ha arribat al llindar del descans, sobre la botzina i de penal-córner, i ha estat a les acaballes del tercer quart quan han arribat els tercers gol de tots dos equips, també des del penal-córner: Edu Garriga, exjugador del Junior, per part del Barça, i novament Àlex Gil per part del Junior. El marcador ja no s'ha mogut més tot i les opcions del Junior, i l'eliminatòria s'ha resolt als shoot-outs, on Rafi s'ha disfressat d'heroi en la seva especialitat i ha possibilitat que el Barça accedís a les semifinals de la Copa.

Roger Pallarols, tècnic del Junior, no ha amagat la decepció.

Roger Pallarols

Hi ha decepció, està clar. Hem jugat el partit per guanyar, ho hem fet tot, però ens han deixat fora amb petits detalls. És un cop dur, però l'objectiu segueix sent ser a la Final a Quatre de la Lliga.


El Barça es veurà les cares a semifinals amb el Polo, que de la seva banda ha guanyat el CD Terrassa també als shoot-outs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.