El Junior femení es veurà les cares amb el Polo a les semifinals de la Copa de la Reina


  • Comparteix:

El Junior femení es veurà les cares amb el Polo a les semifinals de la Copa de la Reina d'hoquei herba aquest dissabte a la una de la tarda. Les santcugatenques han superat la Reial Societat als quarts de final gràcies a un gol de Mariona Serrahima a les acaballes del partit. Les de Joan Vidal han manat en possessió però no han sabut aprofitar les ocasions de gol que han tingut, sobretot des del penal-córner, i ha estat Serrahima qui ha donat el passi a la següent ronda, amb el seu solitari gol quan restaven dos minuts per al final.

El Junior ha sortit al camp sense gaire tensió, conscient de la responsabilitat del repte: assolir per fi el títol de Copa després de dos subcampionats. La Reial Societat ha esperat el seu torn i la possessió ha estat de les santcugatenques, però les basques han disposat de dos penals-córner al primer quart que no han aprofitat. El partit ha marxat al descans amb empat sense gols, amb tot per resoldre a la represa.

A la sortida de vestidors les de Sant Cugat han millorat i han trepitjat més àrea, i tot i no generar opcions clares han tancat les basques a la zona defensiva i han amenaçat des del penal-córner. Ara bé, no ha estat fins a dos minuts per al final del partit quan Mariona Serrahima ha rematat al fons de la porteria un gol després d'una jugada per banda dreta. Sense temps per més, el Junior ha tancat el passi a semifinals.

El rival que separa la gran final de Copa del Junior és un Polo que ha accedit a les semis després de vèncer l'Atlètic Terrassa als shoot-outs. L'altra semifinal de la Copa serà entre el Club Egara i el Club de Campo a les onze del matí, en una competició que es disputa a València.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.