El PHC Sant Cugat rep el Tordera per seguir fent passes cap a l'ascens a l'Ok Lliga


  • Comparteix:

David Martínez, jugador del PHC Sant Cugat

David Martínez, jugador del PHC Sant Cugat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat rep aquest dissabte el Tordera a dos quarts de nou amb l'objectiu de seguir fent passes de gegant cap a l'ascens a l'Ok Lliga. Els de Joan Carles Vadillo es troben empatats a la primera posició amb el Calafell amb 40 punts, i han agafat un còmode coixí de nou punts respecte el quart classificat, l'Alcobendas, el primer equip que no pujaria en cas que acabés ara la temporada. Precisament, els vermell-i-negres van superar els madrilenys el cap de setmana passat.

Conscients de les males experiències viscudes quan s'ha arribat a les últimes jornades de competició amb la calculadora a la mà, el Patí Hoquei insisteix a fer la feina abans. Ara mateix resten set partits en joc, o el que és el mateix, 21 punts. Per tant, el Patí Hoquei ho té tot a les seves mans per signar l'anhelat ascens a l'Ok Lliga, i el compte enrere passa aquest cap de setmana pel pav 2 i el Tordera, vuitè classificat, que a l'anada va empatar a 3 davant els santcugatencs.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.