El Junior es queda a les portes de la segona posició per culpa de l'efectivitat del Club de Campo en el penal

El masculí del Junior d'hoquei herba frega la victoria, però es queda a les portes de la segona plaça de la classificació amb un empat (2-2) davant el Club de Campo a la penúltima jornada de la Divisió d'Honor. Els blau-i-negres han estat superiors al rival, sobretot en un gran tercer quart, però l'equip madrileny ha fet bona l'efectivitat des del penal-córner per forçar l'empat a l'últim quart. L'equip de Roger Pallarols segueix en tercera posició amb 33 punts, a dos del Club de Campo i un per sobre del quart, l'Egara.

L'inici del partit ha vingut marcat per la forta pluja, que ha condicionat un primer quart accidentat fins el punt d'haver de canviar de camp per un millor drenatge de l'aigua. Els factors externs i la màxima rivalitat entre dos equips que anaven amb peus de plom per no cometre errades han allunyat el perill de les àrees a la primera meitat.

A la represa, però, el Junior ha apujat una marxa, ha posat setge a la porteria rival i ha forçat un penal-córner que ha transformat Alex Gil per obrir la llauna. Amb el gol els blau-i-negres han reculat metres i el Club de Campo s'ha bolcat en atac, descuidant la defensa per afavorir la verticalitat local, i en un contraatac el Junior ha provocat un stroke perquè Sergi Enrique fes el 2 a 0.

Si bé el Junior ho tenia tot de cara per endur-se el triomf, un últim quart farcit de penals-córner a favor dels madrilenys ha truncat les aspiracions blau-i-negres. L'efectivitat del Club de Campo des de la pilota aturada ha desfet el plantejament dels de Pallarols, que han vist amb impotència com els empataven amb dues dianes de José Leandro.

El tècnic del Junior, Roger Pallarols, explica que l'equip ha estat superior però ha fallat en defensa.

Roger Pallarols

Nosaltres ho hem fet tot i ells no han fet res. Hem dominat però ells ens han fet dos gols amb molt poc. Hem de millorar en defensa.

La setmana que ve els blau-i-negres tanquen la fase regular al camp del cuer, l'Atlètico Sant Sebastian, en el que serà l'últim tret per assaltar la segona plaça de la classificació. Si guanyen i el Club de Campo perd davant el Polo acabaran el primer tram del campionat en segona posició.