El masculí del Junior apel·la al Lluís Serrahima davant el Club de Campo per assaltar la segona plaça


  • Comparteix:

Els santcugatencs estan en plena forma aquesta segona volta / Font: Enrico Hockey

Els santcugatencs estan en plena forma aquesta segona volta / Font: Enrico Hockey

El masculí del Junior d'hoquei herba vol fer-se fort a casa aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia per assaltar la segona plaça de la classificació davant el Club de Campo. Els madrilenys són segons a només dos punts de l'equip blau-i-negre, que apel·la al Lluís Serrahima per sumar un triomf que serviria per escalar una posició quan només resten dues jornades de lliga a la Divisió d'Honor. Els homes de Roger Pallarols estan en plena forma en una segona volta de campionat en què no han perdut cap partit.

Quan només queden dos partits per tancar la fase regular, la fam dels jugadors del Junior sembla no tenir sostre. L'equip vol disputar els play-offs pel títol de lliga amb el màxim de garanties possibles. Abans, però, els de Roger Pallarols es conjuren per signar una millor posició en lliga, que passa per guanyar aquest cap de setmana davant un Club de Campo també en plena forma aquesta segona volta.

Si bé el Junior no ha perdut cap partit en el segon tram del campionat, els madrilenys només n'han perdut un i saben que guanyar aquesta jornada significa assegurar-se la segona posició. A més, els madrilenys ja saben el que és guanyar davant el conjunt de Sant Cugat. A la primera volta es van imposar amb un contundent 5 a 1.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.