El Junior inicia aquest divendres el seu camí a Europa davant el campió francès, el Lille MHC


  • Comparteix:

El Junior torna a Europa un quart de segle més tard / Font: Rfeh.es

El Junior torna a Europa un quart de segle més tard / Font: Rfeh.es

El Junior femení d'hoquei herba debuta aquest divendres a dos quarts de cinc de la tarda a l'Eurohockey Club Trophy, segona màxima competició continental, davant el campió de la lliga francesa, el Lille MHC. La cita es disputa a Dublin, i suposarà el retorn de les santcugatenques a Europa després de 25 anys des de la seva primera i fins ara única participació. Les de Joan Vidal han quedat enquadrades al grup B juntament amb el rival francès d'aquest divendres, el Monkstown, amfitrió, i el Dynamo-Tsop Moscomport de Rússia.

El Junior ja és a terres irlandeses, on intentarà proclamar-se com el quart equip català que alça l'Eurohockey Club Trophy després dels triomfs de l'Atlètic Terrassa el 1986, el CD Terrassa el 2003 i el RC Polo el 2007. Les santcugatenques només tenien fins ara una única participació europea en hoquei herba al seu currículim, un sisè lloc a la Recopa d'Europa femenina disputada el 1993 a Birmingham. En hoquei sala el record és més fresc, amb l'Eurohockey Club Cup celebrada a Sant Cugat el 2006, amb un quart lloc del Junior, organitzador.

Enguany, l'equip provarà a superar els tres rivals de la fase prèvia, contra qui juga divendres, dissabte i diumenge, per acabar com a líder del grup B i optar a jugar la final que es disputarà dilluns a un quart de quatre. El primer rival serà un Lille que és el vigent campió a França i que tornarà a intentar aixecar al títol domèstic la setmana que ve. El tècnic del Junior, Joan Vidal, deia abans de marxar cap a Dublin que esperen imposar el seu estil davant d'altres que són desconeguts per a elles.

Joan Vidal

Són estils molt diferents d'hoquei i no ens podem deixar sorprendre.


Aquest dissabte serà el torn del Dynamo-Tsop Moscomport, campió rus, i l'equip santcugatenc tancarà la fase de grups diumenge davant un amfitrió que ha perdut potencial, el Monkstown irlandès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.