El PHC Sant Cugat tanca el curs a Manlleu en el paper de jutge per saber qui l'acompanyarà a Ok Lliga


  • Comparteix:

Xavi Serrallonga jugarà el seu últim partit amb el Patí Hoquei

Xavi Serrallonga jugarà el seu últim partit amb el Patí Hoquei

El Patí Hoquei Club Sant Cugat viurà aquest cap de setmana una última jornada de competició a Primera Divisió diametralment oposada a les de les dues últimes temporades. Amb l'ascens a la butxaca, aquest dissabte a les vuit del vespre, en jornada unificada, serà l'equip de Sant Cugat qui sigui jutge per decidir el tercer equip que ascendeix a l'Ok Lliga, en un partit d'infart a la pista del Manlleu. Els manlleuencs, quarts, necessiten millorar el resultat del seu competidor per aquest ascens, l'Alcobendas, tercers.

Després de tenir la calculadora a la mà i de patir de valent per saber quines possibilitats li donaria l'ascens els dos últims anys, enguany el Patí Hoquei està gaudint del tram final de curs. Ara aquest patiment l'han traspassat, concretament, a dos equips: el Manlleu i l'Alcobendas, i l'atzar ha fet que els vermell-i-negres visitin els manlleuencs en el matx per tancar la temporada. Serà, també, l'últim partit com a jugador dels santcugatencs de Xavi Serrallonga, que marxa a Itàlia el curs que ve.

Els de Sant Cugat ja han reiterat el seu compromís a competir sense tenir en compte la situació, com si tots dos equips s'hi juguessin el mateix, davant un Manlleu que necessita fer un resultat millor que el de l'Alcobendas, amb qui es troba empatat a 40 punts. Els madrilenys, però, tenen el goal average a favor, així que en cas d'empat de l'Alcobendas, que es veu les cares a domicili amb el cinquè, el Mataró, els manlleuencs necessiten un triomf, mentre que si els madrilenys perden en tenen prou amb un empat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.