Un Junior alliberat trenca amb el malson del Club de Campo i disputarà la final davant la Reial Societat


  • Comparteix:

El Junior disputarà la final de la Divisió d'Honor femenina aquest diumenge a la una del migdia contra la Reial Societat després de superar (1-0) el totpoderós Club de Campo a les semifinals. Un gol d'Anna Gil a l'últim sospir ha permès a l'equip de Joan Vidal trencar amb el malson després d'incomptables derrotes en partits decisius contra les madrilenyes. Les basques, de la seva banda, s'han imposat als shoot-outs (0-0 i 4-3) davant l'equip amfitrió, el Polo, i jugaran una final quatre anys després.

El Junior s'ha buidat en defensa per signar un partit pràcticament perfecte a la seva àrea davant un Club de Campo amb molta producció ofensiva. Si bé les arribades han caigut per tots dos costats, les madrilenyes han estat l'equip més perillós de la primera meitat i han fet brillar una gegantina Txell Grau sota pals, que ha matingut l'empat al descans.

El Club de Campo ha seguit empenyent a la represa, amb més pilota i més protagonisme en el tercer quart. Ara bé, l'equip de Joan Vidal ha aixecat un mur a la seva àrea per aturar les escomeses de les madrilenyes. Les blau-i-negres s'han defensat amb ordre i han mantingut vives les seves opcions fins a la recta final del partit. En l'últim sospir, les de Vidal han provocat un penal-córner i Anna Gil ha estat l'encarregada de fer el gol per a la història.

D'aquesta manera el Junior es desfà del seu botxí i disputarà la final davant la Reial Societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.