El Patí Hoquei Sant Cugat presenta els equips i disputa la Copa Monestir aquest dimarts


  • Comparteix:

Catalunya femenina, vigent campiona de la Copa Monestir

Catalunya femenina, vigent campiona de la Copa Monestir

El Patí Hoquei Club Sant Cugat organitza la 12a edició de la Copa Monestir aquest dimarts amb la participació dels primers equips masculins i femenins davant el Palafrugell i el Cerdanyola respectivament. Les noies obriran el teló de la competició a les deu del matí i els nois jugaran dos quarts d'una del migdia. El club aprofita aquest dia per presentar els 30 equips de l'entitat a les dotze del migdia.

El Cerdanyola femení i el Palafrugell masculí seran els rivals del Patí Hoquei Club Sant Cugat a la 12a edició de la Copa Monestir que es disputa al pav 2 de la Rambla del Celler.

A les deu dela matí s'obrirà la Copa Monestir amb la disputa del partit entre el sènior femení santcugatenc, que milita a Nacional Catalana, i el Cerdanyola, que juga a Ok Lliga, màxima categoria de l'hoquei patins estatal. Després d'aquest partit, a les dotze del migdia, hi haurà la presentació de tots els equips del Patí Hoquei Club Sant Cugat. Més de 200 jugadors i jugadores desfilaran pel pav 2 de la Rambla del Celler. L'entitat santcugatenca continua sent el club amb més llicències de Catalunya i un dels referents a nivell estatal.

La matinal es tancarà a dos quarts d'una del migidia quan el sènior masculí, nou equip d'Ok Lliga, jugarà davant el Palafrugell, conjunt de Primera Divisió.

Les seleccions catalanes masculina i femenina són les vigents campiones del torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.