El Junior atropella el Polo i reedita el Campionat de Catalunya femení


  • Comparteix:

El Junior femení d'hoquei herba ha golejat (5-0) el Polo en un partit que ha dominat de principi a fi i alça el novè títol català de la seva història. Les dianes d'Anna Gil, Laia Vidosa, Stefi Piris, Marta Grau i Tània Escaich han estat decisives. D'aquesta manera, el Junior agafa embranzida de cara a la Divisió d'Honor que comença la setmana vinent.

Les vitrines del Junior ja tenen la novena copa Catalunya. L'equip santcugatenc reedita el títol amb un triomf incontestable per cinc gols a zero davant un Polo que ha ofert una posada en escena molt pobre. Les barcelonines tornen a quedar-se a les portes del títol com ja va passar la temporada passada. Anna Gil ha avançat un Junior que ha corregit els errors que va cometre en les semifinals contra l'Egara. El domini santcugatenc l'ha traduït en el segon quart Laia Vidosa.

El Polo ho intentava, sobretot amb penals córner, però les locals han ofert una solidesa defensiva encomiable. I un darrer quart demolidor ha sentenciat: Stefy Piris, Marta Grau, que ha estat nomenada millor jugadora del campionat, i Tània Escaich han marcat tres dianes gairebé consecutives i han tallat de soca-rel qualsevol opció del conjunt barceloní. El tècnic del Junior, Joan Vidal, s'ha mostrat molt satisfet amb les seves jugadores

joan vidal

Estic satisfet perquè moltes de les coses que vam fer malament ahir s'han corregit. Sobretot, en el tercer i el quart quart.


El títol suposa un cop anímic per a les santcugatenques de cara a la lliga de divisió d'honor que comencen la setmana vinent davant el totpoderós Club de Campo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.