El masculí del Junior paga car els seus errors i cau derrotat a casa contra el Terrassa


  • Comparteix:

El conjunt santcugatenc perd el primer partit de la temporada en un matx on ha estat superior però no ha dominat cap de les dues àrees. El Junior ha comés dos errors greus en defensa que s'han convertit en dos gols en contra.

Dura i inesperada derrota del Junior davant el Terrassa a les portes de l'inici de l'EHL. Els de Roger Pallarols han dominat el partit però han estat poc eficaços de cara a porteria i molt tous en dues accions defensives que els visitants han penalitza

El Junior, com és habitual. ha sortit amb empenta i amb ganes de dominar al rival. Ho ha aconseguit i ha monopolitzat la possessió però no ha estat capaç de traduir el domini en gol durant el primer quart. En el segon, ha arribat després d'una jugada embolicada després d'un penalti-còrner mitjançant Lukas Plocky.


Sorprenentment, l'equip blau-i-negre s'ha desinflat i els terrassencs han donat un pas endavant.
A l'inici del tercer quart, el Terrassa ha empatat el partit després d'una bona jugada associativa que ha culminat Marc Lara i ha obligat al Junior a arriscar més per endur-se uns tres punts que finalment s'escaparien. I s'han escapat després d'una jugada en l'últim quart en què Uri Garreta ha aprofitat una acció mal defensada pels de Pallarols.

Un Pallarols que s'ha mostrat decebut amb les accions defensives per part del seu equip com ha declarat als micròfons de cugat.cat; lamentant-se de'dos errors greus, gravíssims que aquest nivell ho pagues car' També assegura que de cara a la EHL 'ens servirà per afrontar-la sabent que no som els millors o que no guanayrem la Lliga'. La próxima cita del conjunt santcugatenc serà aquest dijoua quan rebrà l'Atlètic Terrassa.







Roger Pallarols





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.