El Patí Hoquei torna a tenir la victòria a tocar però acaba empatant als minuts finals

Els de Joan Carles Vadillo sumen el tercer punt de la temporada a Ok Lliga i es queden de nou a les portes de la primera victòria a la competició

Els jugadors del Patí Hoquei Club Sant Cugat / Foto: Alba Tarrés

El Patí Hoquei Club Sant Cugat empata al camp del Vendrell (2-2) en un partit on els vermell-i-negres han arribat a estar dues vegades per davant el marcador. Els de Joan Carles Vadillo, que han arribat als minut finals amb un marcador d'1 a 2, no han pogut finalment defensar el resultat i a falta de tres minuts pel final, l'equip local ha firmat un empat que deixa els santcugatencs amb tres punts a la 13a posició de l'Ok Lliga. D'aquesta manera, el Patí Hoquei deixa escapar el primer triomf de la història a la competició, tot i disposar als últims instants del partit un penal directe que Pau Gilabert no ha sabut transformar.

De nou el triomf se li escapi a un Patí Hoquei Club Sant Cugat que encara no sap què és guanyar a OK Lliga. Els santcugatencs es van avançar en el marcador amb un gol de Jordi Gabarra, al que va contrarrestar el Vendrell amb una diana de Jordi Ferrer. Amb empat es va arribar al descans.

En el segon temps de nou els de Joan Carles Vadillo van aconseguir posar-se per davant en el marcador mitjançant David Martínez. Un gol que va donar ales als vermell-i-negres que van tenir ocasions per sentenciar el matx i aconseguir el primer triomf de la temporada, però van veure com finalment els locals aconseguien l'empat definitiu de nou amb gol de Jordi Ferrer.

A la propera jornada, els santcugatencs reben la visita del Caldes al pav 2 de la Rambla del Celler.

Joan Carles Vadillo

Teníem el rival com volíem, però no vam poder sentenciar. El porter del Vendrell va estar molt bé i finalment se'ns va escapar el triomf de nou.