Un Junior en ratxa rep la visita de l'Egara en un duel d'alçades a la Divisió d'Honor

Els de Roger Pallarols sumen ple de victòries en l'arrencada de la segona volta i es veuen les cares amb el segon classificat


  • Comparteix:

Imatge de la plantilla blau-i-negra / Foto: EHL

Imatge de la plantilla blau-i-negra / Foto: EHL

El Junior masculí d'hoquei herba disputa un dels duels més complicats de la temporada aquest dissabte a l'estadi Lluís Serrahima davant l'Egara, el segon classificat de la Divisió d'Honor. Els de Roger Pallarols afronten el partit després de guanyar a la darrera jornada al CD Terrassa i sumar ple de victòries en l'inici de la segona volta de la competició. A banda de l'equip egarenc, Jolaseta i Barça han estat les dues altres víctimes dels santcugatencs. Per la seva banda, l'Egara arriba en bona dinàmica després de golejar per 5 gols a 1 al Barça a casa.

El Junior ocupa actualment la quarta plaça amb 20 punts i firma un registre de sis victòries, dos empats i tres derrotes, mentre que l'Egara és segon amb 23 punts i set victòries, dos empats i dues derrotes. Al partit de la primera volta, els blau-i-negres es van aconseguir imposar a domicili per un resultat d'1 a 2 gràcies als gols de Gabi Dabanch i Mauro Coria. El partit es jugarà a l'una de la tarda al camp santcugatenc.

El tècnic de l'equip santcugatenc, Roger Pallarols, ha qualificat el partit de 'prova de foc' davant un dels possibles 'candidats' al títol.




Roger Pallarols

Ara ens arriba una prova de foc perquè juguem contra un rival molt intens i candidat al títol. Juguem a casa, on hem perdut massa punts, i volem que sigui inexpugnable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.