El femení del Junior rep el cuer i dóna el tret de sortida al tram final de temporada

Les de Joan Vidal, terceres amb 28 punts, han de disputar només quatre partits abans del play-off pel títol de lliga


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: RFEH

Imatge d'arxiu / Foto: RFEH

El femení del Junior d'hoquei herba rep aquest diumenge la visita del cuer de la Divisió d'Honor, l'RS Tenis, a la 15a jornada de la competició. Les de Joan Vidal arriben al partit després de guanyar al Valdeluz i escalar fins a la tercera posició amb 28 punts en un partit que va suposar una bona dosi de moral per les santcugatenques. El Tenis, per la seva banda, va caure contra el Polo i segueix a la cua de la classificació. El partit es jugarà a dos quarts d'una del migdia a l'estadi Lluís Serrahima.

A falta de només quatre jornades per al final de la competició regular, el Junior afronta el tram decisiu amb l'objectiu d'acabar el més alt possible de la taula. Després del partit contra el Tenis, les blau-i-negres visitaran el camp de l'Egara i el de l'Atlètic Terrassa i posaran fi a la lliga a casa contra el Taburiente per donar pas, finalment, als play-off pel títol de lliga.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.