El Patí Hoquei s'acomiada de l'Ok Lliga amb derrota davant l'Igualada


  • Comparteix:

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (3-5) davant l'Igualada i consuma el descens de l'OK Lliga a falta d'una jornada per acabar la competició. El matx ha servit per retre homenatge a Borja Ferrer, que deixa la pràctica esportiva per ser segon entrenador de l'equip, i David Martínez que marxa del club santcugatenc per afrontar nous reptes. El tècnic Joan Carles Vadillo ha confirmat que seguirà la temporada que ve al capdavant de l'equip.

Els santcugatencs s'han avançat al marcador (2-0), però els visitants han igualat abans d'arribar al descans. A la represa, els igualadins s'han posat per davant en el marcador amb gols de Gerard Riba i Jordi Méndez i convertien en utòpica la salvació vermell-i-negra. David Yepes ha posat el 3 a 4 al lluminós i donava esperances a l'equip santcugatenc. Atacs constants vermell-i-negres amb resposta brillant del porter igualadí. A les acaballes del matx, Jordi Méndez ha establert el 3 a 5 definitiu. Tot i la desfeta i el descens, el públic ha acomiadat els jugadors amb una forta ovació en aquesta primera i única temporada del club santcugatenc a l'Ok Lliga.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.