La fiabilitat defensiva del Junior, clau per seguir invictes a la Lliga Iberdrola

Les blau-i-negres només han concedit 2 gols i són l'equip menys golejat de la competició


Temes relacionats

El Junior supera amb claredat al Tenis i continua invicte ( 8/nov/20)

El Junior es queda a un pas de superar el totpoderós Club de Campo (25/oct/20)

L'efectivitat des del penal córner del Junior tomba la muralla defensiva del Valdeluz (18/oct/20)


  • Comparteix:

La defensa del Junior està sent la millor del campionat / Font: Cugat Mèdia

La defensa del Junior està sent la millor del campionat / Font: Cugat Mèdia

L'equip femení del Junior és el conjunt menys golejat de la Lliga Iberdrola i de totes les competicions estatals d'hoquei herba juntament amb el Sardinero masculí de Divisió d'Honor B. Les de Marcel Malgosa només han rebut dues dianes, cap de penal córner, i segueixen invictes després de sis jornades. La fiabilitat defensiva és una de les claus d'aquest magnífic inici de competició, que li ha permès a les santcugatenques col·locar-se terceres a la classificació, amb cinc triomfs i un únic empat, amb un partit encara per jugar davant el Polo.

El tècnic del Junior, Marcel Malgosa, ha explicat que "teníem clar des de l'inici de temporada que ser més sòlides defensivament era un punt a millorar", ja que el curs passat "no ho havíem estat suficient". "L'equip és conscient i els dos gols encaixats en sis partits demostren que estem millorant i anem en la bona línia", lloa el tècnic blau-i-negre.

Sobre la defensa del penal córner, destaca que "està clar que és un punt important i ens estem centrant molt més en aquest sentit", perquè "les àrees marquen la diferència i et donen el resultat".

Tot i que la feina defensiva és encomiable, també ho és l'encert ofensiu de l'equip, que porta 19 dianes i és el tercer màxim golejador de la competició, només per sota del Club de Campo, amb 28, i el SPV Complutense, amb 20.

De fet, Marcel Malgosa confessa que "una de les claus per encaixar pocs gols és que pressionem a dalt i que molta estona del partit juguem lluny de la nostra porteria, això fa que tinguem pocs penals en contra i que els rivals tinguin poques entrades a l'àrea".

El paper de Mariona Serrahima

Mariona Serrahima, màxima anotadora de l'equip amb 5 gols i tercera de la lliga, s'estableix com una de les figures atacants més destacades del campionat. "Està sent molt efectiva, és una davantera amb instint golejador i té qualitat per definir", ressalta l'entrenador.


Marcel Malgosa

Una de les claus per encaixar pocs gols és que pressionem a dalt i juguem lluny de la nostra porteria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.