El Junior masculí perd contra el FC Barcelona en un partit que s'ha decidit en el tram final

Els blau-i-negres s'allunyen del play-off pel títol i són més a prop de les places de descens


  • Comparteix:

Els santcugatencs cauen per 2 gols a 0/ Font: Rfeh

Els santcugatencs cauen per 2 gols a 0/ Font: Rfeh

El Junior masculí ha perdut (2-0) al camp del FC Barcelona en la jornada quinze de la Divisió d'Honor A. Els d'Oriol Torras han disposat de fins a 5 penals córners, però l'efectivitat dels blaugranes els ha permès anotar dos gols a la segona part i endur-se el partit. Els blau-i-negres baixen a la vuitena posició i s'aproximen a la zona de descens.

Els dos primers períodes han estat molt igualat i cap dels dos equips ha disposat d'alguna ocasió clara. El partit ha marxat a la mitja part amb empat a 0.

A la represa, els barcelonins s'han avançat al minut 39 gràcies a Nicolás Gonzalo. En el darrer quart, Oriol Roca ha marcat el segon gol per al Barça. Els sancugatencs han intentat retallar distàncies, però sense éxit.

El tècnic, Oriol Torras, admet que "quan millor estavem ens han marcat gol". A més, explica que no han sapigut "gestionar el temps per poder remuntar".

El proper cap de setmana, el Junior disputarà doble jornada, dissabte rebran al Jolaseta i diumenge al Giner de los Rios.




Oriol Torras

Quan millor estàvem ens han marcat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.